Monday, September 30, 2013

Hoppy Pale

Hoppy Pale (Anderson's pruulikoda). pdl 0,33 l. alc 4,7%vol. Liigimääratlus: IPA

Tootjainfo: "Ameerika stiilis hele õlu. Tugevalt kuivhumaldatud parimate Amarillo ja Simcoe humalatega." IBU 55 - see pole küll sildil kirjas, kuid Gambrinusele teada :)


Sildisain kräbuline nagu sel tootjal kombeks, õnneks seekordne helesinise põhjaga silt on kergemini hoomatav. Valge vaht täidab 2/3 klaasist ning on väga püsiv. Õlle värvus - uduselt heledapoolne kuldne. Aroom on korraga nii kerge kui jõuline - tõepoolest mehiselt humalane, aga samas ka kuidagi helge ja õrn - Simcoe vürtsikas mereline hõng annab mõnusa värskusefooni, mida Amarillo muudab külluslikumaks.

Esmamekk on kergepoolne ja vürtsikas. Keskmaitses avaneb mõnus mahe linnasepadi, millel puhkavad selgepiirilised ja puhtad maitsed - klaarilt vürtsikas ja hapukalt terav. Lõppmaitse pöörab end mõrkjamasse maailma, andes tunda lausa vaiguseid noote, mis haagivad end su keelenäsadesse. Järelmaitse on korraga väga värske, vürtsikas ja leivane - pisut üllatav kooslus IPA kohta.

Kergepoolse kehaga, üle keskmise karboniseerunud paletiga, mõrkjas-hapukas-vürtsikas buketiga klaar ja värskendav humalarüübe. Soovitaks koos kanašašlõki ja kuhja värske salatiga.
---------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment