Thursday, September 26, 2013

Zlate Česke Pivo

Zlate Česke Pivo (Pivovar Nová Paka). plastpudel 1,0 l. alc 5,0%vol. liigimääratlus: premium lager?

Tootjainfot leida ei õnnestu, sest tootja veebilehel sellenimelist rüübet pole. Tegu on Leedu turu jaoks toodetud kraamiga ja seetõttu nimelist ühtivust tuvastada ei õnnestu.

Disain - plastpudel jälgib oma väliskujul veidi veinipudelit. Tumedates toonides silt on klassikaline ja meeldiv. Helevalge vaht täidab veerandi klaasist, olles tihe ja püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuldkollane. Aroom on üsna nõrgake, õrnalt linnaseline ja mingi ... veidra lisanüansiga, mis pole kuigi meeldiv. Liiga kaua seisnud keedetud muna hakkab samasugust kergelt väävlist lõhna eritama.

Esmamekk on keregepoolne ja magusakalt linnaseline. Keskmaitse muutub üsna tihedalt linnaseliseks, lausa taignaseks ja intensiivselt ning üheplaaniselt mõrkjaks. Lõppmekk jätkab samasuguse, munase ja leivase mekiga, millel on kergelt metalne kõrvaltoon. Järelmaitse on õrnalt vürtsikas, üsna värske ja karastav.

Kergepoolse kehaga, tugevalt karboniseeritud paletiga, mõrkjas-magusa buketiga lihtne joogiõlu. Peale sauna suurepärane, kuid pika õhtu veetmisel muutuks pisut üheplaaniseks.
----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment