Saturday, December 23, 2023

Anderson's - Seven Seas of Rye - Fiji Rum BA

Seven Seas of Rye - Fiji Rum BA (Anderson's, Eesti) pdl 0,33 l. alc 12,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Stout - Imperial / Double" ja hinnang pole samuti veel välj kujunenud.

Tootjainfo: "Brewed with 50% Rye Malts, this Imperial stout is thick and smooth with notes of chocolate, licorice and bread.
Matured is Fiji Rum barrels."

Väike vahakaelaga pudel, sildikujundus süngevõitu. Pöidlapaksune pruun vaht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - nuustnikastanult-must. Mudlunk-põdlõnks koliseb see naftalik vedelik (!?) klaasi. Aroom - lagritsane ja alkoholine.

Esmamek - tõrvjas, paks ja magus-hapult kleepuv-liköörine, keeleots lööb alkoholi-häirekella. Kesmaitse - leiva-tubaka-liköör, üles ehitatud 80% Strohhi peale. Lõppmaitse - kange mustsõstraliköör, mis on piibukaha kaudu pikalt kulgenud. Järelmekk - mustsõstra-kreeginafta.

Elajalikult raske ja naftase kehaga, liimja paletiga, magus-hapu-magus-mõru-hapu-magusa buketiga nii ja naa rüübe. Tulevik võib tuua siin imelisi arenguid, kuid praegu on ta alkoholine tõrv
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment