Tuesday, December 19, 2023

Garden - Valovi

Valovi (Garden, Horvaatia) prk 0,44 l. alc 6,9 %vol. Ratebeeri stiilimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang 70 punkti. Untappd liigimääratlus: "Sour - Fruited Berliner Weisse" ja hinnang 3,73 punkti.

Tootjainfo: "Floridaweisse - Pink Guava, Strawberry & Lime Tropical & juicy sour beer Hops: Columbus Malts: Lager, Oat Malt, Wheat Malt Yeast: Sanders Adjuncts: Pink Guava, Strawberry, Limes
IBU 5"

Keskmist kasvu purk, selle tootja kohta isegi uskumatult kenake kujundus. Kergelt kreemika varjundiga vaht täidab veidi üle poole klaasi ja püsib kaua. Õlle värvus - pudruselt oranžikas. Aroom - vaarikatega joogijogurt.

Esmamekk on keskmise kehaga ja tugevalt hapu-magusakas. Keskmaitse - hapu ja mõrkjas, laimikoor ja vaarikaseemned annavad oma veidi parkiva mõru tulemi. Lõppmaitses tugevneb üks magus-mõru element, mis on algusest peale selgelt olemas, kuid vana Gambrinuse jaoks kaardistamata ... võibolla see ongi see "roosa guava"? Järelmekk on mõrkjas-hapukas, keelekülgi parkiv ja taganurkades veidi vürtsikalt torkiv.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapu-magusakas-hapu-mõrkjas-magus-hapu-vürtsika buketiga VÄGA HEA TASEME rüübe, mis on lihtsalt oivaline janukustutaja, kuid oma happelise-parkiva olemuse tõttu väga pikalt sellele joogile kesknenduda ei tahaks
---
tirtsukese saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment