Wednesday, December 20, 2023

Bevog - Horta 2023

Horta 2023 (Bevog, Austria). pdl 0,375 l. alc 15,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Barley Wine / Wheat Wine / Rye Wine" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Barleywine - Other" ja 4,32 punkti

Tootjainfo: "A perfect marriage of beer, chocolate and whiskey!
Masterfully crafted barleywine, aged in the finest whiskey barrels from Gölles. For a higher flavour profile we incorporated the highest quality organic chocolate nibs from Zotter chocolate.
Horta delivers a truly luxurious drinking experience with rich aromas and flavours of dried fruits, caramel, chocolate, cherry and vanilla"

Keskmist kasvu pudel, süngelt elegantne sildikujundus. Vahtu sisuliselt ei teki. Õlle värvus - kirkalt sünkjastumepunane Aroom - odraveinilikult karamelline ja kuivatatud kirsside kuivhapukas taust.

Esmamekk - raskepoolse kehaga ja magus-vängevõitu, keeleotsa sakutav ja torkiv. Keskmaitse algab sulni ja meeldiva karamelliga, kuivatatud ploomide ja pähklitega, kuid siis võtab alkohol võimust. Lõppmaitse -šokolaadine, puidune, kuiv ja karmipoolne, vaskne ja alkoholine. Järelmekk - raskelt magus, šokolaadine, šokolaadikoogine, rummis leotatud rosinad ja kange šokolaadiliköör ... võibolla lausa Strohhi peal tehtud

Raske kehaga, vähekarboniseerunud ja õlise paletiga, magus-alkoholine-magus-mõru-alkoholine-vürtsikas-magus-hapukas-mõru buketiga nii ja naa rüübe. Odraveinina veenab vägagi. Viie-kuue aasta pärast võiks tast saada SUME KAUNITAR, kuid praegu on ta toores.
---
mõned pudelid saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment