Tuesday, December 12, 2023

Kulmbacher - Kapuziner Kellerweizen

Kapuziner Kellerweizen (Kulmbacher, Saksamaa). pdl 0,5 l. alc 5,1% Ratebeeri liigimääratlus: "Weissbier - Hefeweizen" ja hinnanguks 51 punkti. Untappd ütleb: "Wheat Beer - Hefeweizen" ja hinnang 3,42 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Naturally cloudy. Registered trademark. Amber colored. With enemy yeast.The amber-colored wheat beer specialty with fine yeast.

Our Kapuziner Kellerweizen is a special treat for discerning wheat beer connoisseurs. The addition of fine yeast from the brewery's own fine breeding gives it its typical top-fermented, fine note and its distinctly aromatic, fruity taste. We recommend shaking up the yeast by swirling the bottle before drinking. To the original enjoyment. For the benefit. Brewed according to the German purity law."

Uhke kääniskorgiga pudel, stiilselt vanamoeline sildikujundus. Pöidlapaksune kollakas vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - hämuselt kollakaspruun. Aroom - leivane ja banaanine

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapukas. Keskmaitse - hapukas-magusakas, veidid vürtsiselt torkiv. Lõppmaitse - hapu ja mõrkjas, ootamatult kuivapoole ja leivane. Järelmekk - hapukas ja veidi nelgiselt kuiv.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja veidi kuivapoolse paletiga, hapukas-magusakas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-hapu buketiga OK taseme rüübe. Kummalisel ja mitte parimal moel dunkelwezenite poole libisev kraam, mis täidab saksa nisuka miinimumootused ära, kuid ka ei midagi rohkem. Pudel ja silt on palju stiilsemad kui sisu.
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment