Friday, December 15, 2023

Sori - Blackberry Liquorice Sour

Blackberry Liquorice Sour (Sori, Eesti) prk 0,33 l. alc 5,5 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd liigimääratlus: "Sour - Fruited" ja 3,45 punkti

Tootjainfo: "Sori's Blackberry Liquorice Sour is like a wild dance party for your taste buds, where juicy blackberries serenade your palate, while a cheeky twist of licorice adds an unexpected twist of intrigue. It's a fruit-forward fiesta with a dark and mysterious side that'll leave you craving an encore."

Väike purk, sildil marjakobar. Sõrmepaksune roosa vahukiht pole püsiv. Õlle värvus - mudruselt määrdunudpunane. Aroom on päris selgelt sõstrane, kuigi rahulikult võiks ninatunde järgi ka punasõstra kasuks otsustada.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja tugevhapu. Keskmaitse - mõrkjashapu, magustamata sõstramahla meenutav. Lõppmaitses hakkab magus-metalse tooniga esile tulema ka lagritsa pool. Järelmekk - kuiv ja hapu ning korralikult keelekülgi parkiv.

Kergepoolse kehaga, vähekarboniseerunud ja kuiva paletiga, hapu-mõrkjas-hapu buketiga Hea taseme rüübe. Õllefaktor 0, magustamata sõstramahla faktor 100. Janukustutuseks oivaline, üle ühe purgi aga ilmselt ette ei tahaks võtta
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment