Friday, December 8, 2023

Brewski / Crooked Moon - Take

Take (Brewski, Rootsi) pdl 0,33 l. alc 7,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - American" ja 3,71 punkti.

Tootjainfo: "Cascade - Phantasm & a shit ton of Mosaic"

Väike nääps purk, sildikujundus mõjub süngelt. Erkvalge vaht täidab pool klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - uduvinega tumekollane. Mosaiik-humala kerge tualetine vine seguneb huvitavalt viinamarjakestade parkiva poolega.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja tugevalt mõru-magus, kergelt keeleotsa tirritav. Keskmaitse -mõru ja hapukas, viinamarjakestade kuiv-kratsva parkivusega. Lõppmaitse - vürtsikas-hapukas, kuiv, takerduv, veidi ülevõlline ja raspeldav. Järelmekk - mõru-hapukas, kuivapoolne ja keele tagumisi nurki kurrutav, tiba agressiivne ja greibi valget sisekihti aimav.

Keskmisest veidi raskema kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, mõru-magus-vürtsikas-mõru-hapukas-magus-mõru-vürtsika buetiga Ülevõllikas. Kanguse mõttes dopel-IPA piire kompav, viinamarjakestade pulbri tõttu tavatu, pisut agressiivne ja mitte-konformistlik, pigem pruulmestrite huviobjekt, kuid isegi keskmisest tublima IPA-sõbra jaoks aga vängeveõitu
---
tiba saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment