Wednesday, December 13, 2023

Pühaste / Neon Raptors - Colours Of Abundance

Colours Of Abundance (Pühaste /Neon Raptor, Eesti / UK) prk 0,33 l. alc 12,4 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Stout - Imperial / Double" ja hinnang 4,14 punkti

Toojainfo: "Imperial stout brewed with raspberry and chocolate. Collaboration with Neon Raptor."

Väike purk, sildil kameeleon. Sõrmepaksune pruun vahukiht on mõõdukalt püsiv. Õlle värvus - tünder-keller-must. Rõõmus vaarikas aroomis paneb suisa naeratama, selle taga ja ümber on pehme magusa piimašokolaadi kest.

Esmamekk - jämemagus, jämeõline ja veidi ka alkoholine, kuid kenasti šokolaadine. Keskmaitse - šokolaadialkoholi pool tugevneb, hakates veidi häirima, kuid samas see nüüdseks juba sõstrane mahlasus foonil mõjub siiski kenasti. Lõppmaitse - pohlalikööri täidisega šokolaadikomm? Järelmekk - alkoholine ja marjane, leivane, šokolaadine, rosinane, pisut piparkoogine, midagi glögi-likööri sarnast.

ÜLEVÕÕÕÕÕLLIKAS. Natuke ehk toorekas. Liköörikas. Kuid iseenesest see "mari šokolaadis" kontseptsioon on ju tore. Aga järsku laseks tal veidi veel küpseda?
----
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment