Sunday, December 3, 2023

Brewski - Ditzy Shoe

Ditzy Shoe (Brewski, Rootsi) pdl 0,33 l. alc 4,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy (NEIPA)" ja hinnang 81 punkti. Untappd ütleb: "IPA - New England / Hazy" ja 3,82 punkti.

Tootjainfo: "A flavourful New England style IPA, packing quite a tropical punch! Big on the nose, packed with notes of ripe mango and sweet orange, balanced by a light bitterness and long, rounded finish"

Väike nääps purk, sildil ... king-jalg-peeker? Valge vaht täidab pool klaasist ja püsib oma hõreduse kiuste üsna kenasti. Õlle värvus - mudruselt tumekollane. Aroom - värskelt lahtirebitud apelsinikoor!

Esmamekk on keskmisest näksa raskema kehaga ja mõru-magus. Keskmaitse - mõru, vaigune, veidi hapukas ja männiokkane. Lõppmaitse - magus-mõru, veidi mudrune, karedavõitu, pärmine ja keelt käkerdav. Järelmekk - hapukas-pärmine-mõru, kare ja ohakane.

Keskmisest raskema kehaga, vähekarboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõru-magus-mõru-vürtsikas-hapukas-mõru buketiga Hea taseme rüübe. IPA'na isegi väga veenev, aga ebapuhta ja mudruse maitsepildiga.
---
pisut saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment