Saturday, December 2, 2023

Brewski - Mango Colada

Mango Colada (Brewski, Rootsi) pdl 0,33 l. alc 4,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Berliner Weisse - Flavored / Catharina Sour" ja hinnang 57 punkti. Untappd ütleb: "Sour - Fruited Berliner Weisse" ja 3,7 punkti.

Tootjainfo: "A Berliner Weisse with LOADS of mango, supported by pineapple and lime, with a good dose of coconut as well. It reminds us of a dreamy day on a tropical beach, refreshing and mouth filling at the same time"

Väike nääps purk, sildil kokteiliklaas. Pöidlapaksune õrnalt kollakas vahukiht on päris püsiv. Õlle värvus - mudruselt kollane.

Aroom - ommmm kui MANGO ja ummmm kui KOOKOS, veidike laimi ka tagahoovis, aga need esimesed kaks on ikka võim-võimsalt ülelinnalehvimas.

Esmamekk on kerge kehaga ja vägevmangone. Keskmaitse - mangopüherdis, tallerdis ja kallerdis - mangopüree ehedaim esitlus ... ainult et ilma püree tihkuseta

Lõppmaitse - kookoskoorikus ananassikonserv koos laimi kuiva magushapuga. Järelmekk - mangokonservi vedelik koos kookospiimaga kokteiliks lööduna, ananassi kuiv-keeltkarestav toime sinna juurde.

MEGA. Vana Gambrinus pole kokteili-inimene ning sestap pole Mango Coladat kunagi joonud - aga kui ta niiiiiiii hea on, siis võib kunagi proovida küll!
---
saadaval veidi
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment