Sunday, December 31, 2023

Pastr Mastrery - Escargots

Escargots (Pastry Mastery, Ukraina) pdl 0,33 l. alc 4,9 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda toodet. Untappd liigimääratlus: "Sour - Other Gose" ja hinnang 3,28 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Light unfiltered pasteurized beer Pastry Mastery Escargots 4.9% - salty saur, cooked with the addition of edible snail meat, nuts, garlic and spices.
A unique taste is a rather individual feeling: it can be exciting for some, and for others - unusual and unattractive. In general, it is delicate, with notes of garlic, aromatic herbs and walnuts, with a slight aftertaste of sea water; somewhat similar to molluscs, but with a greater grassy-earthy tone. The texture of the beer has an amazing smoothness and creaminess, and a little gel "chew". "

Väike lihtne pudel, sildil kausitäis küpsetatud tigusid või tige :) Vähene valge vaht kaob hetkega. Õlle värvus - uduvinega helepruun. Aroom meenutab kõige rohkem küüslauguleibu.

Esmamekk on leebele lõhnale vastupidiselt JULGELT jämesoolane ja hapu, sojakastmelik. Keskmaitse - leivakuivik, hõõrutuna küüslauguga ja kastetud worchesteri kastmesse. Lõppmaitse - soolane, magusakas, hapukas, soja- ja veidi seesamikastmene koos tilga riisiäädikaga. Järelmekk - leivane, veidi kaljane või siis pigem taari meenutav, hele sojakaste koos kalganijuure ja marineeritud sojaubadega.

FRIIGIKAS. Ei tõesõna, tigusid ei leia siit ka parima tahtmise korral, sest loomne valk on õlle sisse alati raisatud lisand, no ta lihtsalt ei anna kontakti. Aga loona ja sooooolase maitsejurakana huvitav igatahes!
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment