Saturday, December 9, 2023

The Garden - Oseka

Oseka (Garden, Horvaatia) prk 0,44 l. alc 6,2 %vol. Ratebeeri stiilimääratlus: "IPA - Hazy (NEIPA)" ja hinnang 86 punkti. Untappd liigimääratlus: "IPA - New England / Hazy" ja hinnang 3,85 punkti.

Tootjainfo: "Fresh and juicy. Mouth-watering hazy bursting with waves of Citrus, Melon & Passion Fruit Hops: Citra. HBC 431, Simcoe, Galaxy Malts: Extra Pale Malt, Munich Malt, Carapils, Flaked Wheat, Flaked Oats Yeast: JuiceMachine
IBU 30"

Keskmist kasvu purk, ebamäärane sildikujundus. Kollakas vaht täidab üle poole klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - mudruselt tuhmtumekollane. Aroom meenutab natukese kevadist naati, olles roheline, mõrkjas ja karge ja mahlane.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõru-magusakas. Keskmaitse - mõru ja hapukas, veidi vaigune ja puidune. Lõppmaitses puidune mõru pool tugevneb, liitudes magusaka heinase-ürdise raskusega. Järelmekk - hapukas-mõru ja mõõduka humalasurutisega.

Keskmisest veidi raskema kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, mõru-magusakas-mõru-hapukas-mõru-hapukas-vürtsika buketiga Übertaseme rüübe. Omapärabe segu mahlasest NEIPAst ja puidusest AIPAst, kokku mõnus joogipoolis, ainult et teiste omataoliste hulgast meelde küll ei jää
---
mõni purk saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment