Saturday, December 9, 2023

The Garden / Whiplash - Double Hazy IPA

Double Hazy IPA (Garden, Horvaatia) prk 0,44 l. alc 7,7 %vol. Ratebeeri stiilimääratlus: "IPA - Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "IPA - Imperial / Double" ja hinnang 3,87 punkti.

Tootjainfo: "A big, hazy Double IPA with Strata, Citra & Ekuanot hops. Made with our Dublin friends, Whiplash Hops: Columbus, Strata, Citra Cryo, Ekuanot Cryo Malts: Extra Pale, Oat Flakes, Oat Malt, Wheat Flakes, Wheat Malt Yeast: Juicemachine Adjuncts: Maltodextrin
IBU 16"

Keskmist kasvu purk, ebamäärane sildikujundus. Valge vaht täidab pool klaasist, pole küll kuigi püsiv, kuid haakub klaasiseintele. Õlle värvus - õrna hämuga tuhmkollane. Aroom on teraviljaselt kreemine ja Citra humalale omaselt kergelt animaalne.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-mõru. Keskmaitse - kehakas, raskepärane ja samas laimiselt mahlane. Lõppmaitse - magus-vürtsikas, mõõduka humalanärinaga ja veidi mehune. Järelmekk - mõru-hapukas, humalatoretsev ja vürtsikas, soe ja kehakas.

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magus-mõru-hapukas-vürtsikas-magus-mõru-vürtsika paletiga ÜBERtaseme rüübe. Tõsi küll, topelt-IPAna ei veena kuigivõrd, aga mõnusaim klaasitäis ikkagi
--
ei ole vist enam saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment