Saturday, December 23, 2023

Sibeeria - Yummy (Pineapple, Papaya & Coconut)

Yummy (Pineapple, Papaya & Coconut) (Sibeeria, Tšehhi) prk 0,5 l. alc 5,1 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Smoothie / Pastry" ja hinnang 4,14 punkti

Tootjainfo: "Temperatures outside recently rose above freezing point, so it’s obviously the right time for a summer cocktail. Long overdue, here is the new Yummy! This time we filled the tank with heaps of pineapple and papaya and added some coconut and vanilla. Combined with its chewy body, this piña colada-inspired Yummy is about as far from a beer-flavoured beer as it gets. Basically an instant summer in a can to provide a beach fix before the actual summer arrives."

Keskmist kasvu purk, sildil lubatud puuviljad kokteilina. Tihe valkjas-kollane vaht täidab pool klaasi ja püsib kaua.

Aroomina on kaugelt ninast tunda keefirine hapukas värskus, kohale jõudes aga tütümmmtüdünnn kui tihke kookose-ananassi puntratants, no kohe ikka selline tüüakas ja tünderjas et papaial pole lootustki kuhja alt välja paista.

Esmamekk - ananassimehu! Kõrvitsa-ananassi-mango-mangonassi-püree!

Keskmaitse - kookosemehu. Kookose plödimehu. Püreemehu.

Lõppmaitse - JJJJJJJJJAAAJÄÄÄGUNIIKUISOOOOOLI see imikuealistele mõeldud toitev puuviljapüree, milles vitamiinid suure vaevaga sees ringi pullerdavad.

Järelmekk - vanadekodus on tantsupidu, õhus on ratastoolide lõhna! Kui vanakestele seda klaasike sisse anda erguti, uinuti ja hulluti asemel, siis on kõik õnnelikud.

VIIGEMINDSIITMINEMA kui hea see ebaõlu on. Plõdisev plödisev püreemehu, tulvil häid emotsioone, hambutuid õnnelikke naeratusi ja silgeksilutud kortse. See jook PEAB olema vanadekodu nädalavahetusel menüüs!
---
ega ma seda kellelegi ei müü küll!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment