Tuesday, August 4, 2015

Virmalised GF - Grapefruit Edition

Virmalised GF - Grapefruit Edition (Põhjala, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,5 vol% Ratebeeri liigimääratlus: "IPA", hinnang 63 punkti ... olgu öeldud, et see on umbes poole aasta jooksul eri versioonide koondhinne, nüüdne peaks olema kõvasti parem.

Toojainfo: "Made with both ruby and white grapefruit juice."

Väike lihtne pudel, Virmaliste silt on seekord pea peale pööratud ja punane :) Valge sõrmepaksune vahukiht  on mõõduka püsivusega. Õlle värvus - õrnalt uduselt kuldne. 

Aroom. Vau, see ON mahlane. Kohe VÄGA mahlane! Peale greibi leiab siit veel mangot ja passionvilja ja melonit ja ananassi. Selline omamoodi kirbe-magusakas troopika, mis täidab su nina pikaks ajaks.

Esmamekk. Lahmatav mahlasus täidab suu kui plahvatus. Mõrkjas-magusakas, hapukas ja keeleotse kõditav, pannes üllatunult vaatama uuesti kraadi - tavaliselt on selline reaktsioon u 9-10%vol õllede puhul!

Keskmaitse. Või-voi kui sõgedalt mahlane! Ahsamumeie. Greibimahl! Ja siis veel greibimahla! Ja veel natukese. Noh et kindel oleks, et sa ikka aru saad, et siin klaasist ON greibimahl.

Lõppmaitse. Vürtsikalt sädelev ja elurõõmust pakatav, kutsikana saba lehvitav ja kassipojana mänguhimuline on see maitsete rõkatav voog mis mäsleb Gambrinuse suus.

Järelmekk. Võeh, kui häid asju ikka ilmas tehakse! Seda kraami võiks müüa mahlakontsentraadina!

Keskmisest suts raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga MEGATASANDI RÜÜBE! Mahlapomm. Greibikontsentraat. Tormlev värskus ja sädelev nauding!
----------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment