Wednesday, February 24, 2021

Antvärk Cherry Brew

Antvärk Cherry Brew (Saku, Eesti). pdl 0,44 l. alc 4,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Flavored - Fruit" ja hinnang 10 punkti. Untappd ütleb: "Fruit Beer" ja 2,9 punkti

Tootjainfo: "Cherry flavoured beer drink. Saku Antvärk Cherry Brew on aromaatne ja külluslik õllejook, mille hapukat kirsi maitset tasakaalustab linnaste magus mekk ja parajalt humalane järelmaitse"

Keskmist kasvu purk, sarjale omane tehniline sildikujundus. Sõrmepaksune tuhmpunane ahukiht on mõõduka püsivusega. Õlle värvus - kirkalt kuldpunane. Aroom - kirsikompott, kirsikivid, mandel.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus, kohe ikka väga kompotimagus. Keskmaitse - magusale ploomikompotile lisandub õige väheke hapukamat sõstralikku mahlasust. Lõppmaitse - jätkuvalt magusale kreegikompotile astub õnneks kaaslaseks ka veidi kirsikivi mõrkjat parkivust. Järelmekk - magus-mõrkjas luuviljaliste segukompott.

Keskmise kehaga, vähekarboniseerunud paletiga, magus-hapukas-MAGUS-mõrkjas-magusa buketiga nii ja naa rüübe. Noh ütleme koduse boolina, mis on üles ehitatud luuviljaliste kompotivedeliku peale - kuule isegi väga hea! Ananassitükkid sisse hulpima ja anna aga daamikestele kristallpokaalides ette. Õllena aga ... eee ... noh ütleme Kasteel Rouge kodutehtud poolemõõduline koopia (too on kirsilikööriga tuunitud tume kange belglane).
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment