Thursday, February 4, 2021

Shook me

Shook me (Naparbier, Hispaania) prk 0,44 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratus: "IPA" ja hinnang 87 punkti. Untappd ütleb: "IPA - American" ja 3,77 punkti

Tootjainfo: "Shook Me: IPA (7%) Mandarina Bavaria, Simcoe.
Mandarina Bavaria for a sweet, citrusy profile (in taste & aroma) we then combined with Simcoe for a good foundation bittering. Each hop playing off the other! "

Keskmist kasvu purk, sildil tossutab koolnu mingit kummalist toru. Valge vaht täidab enamiku klaasist ja püsib väga kaua, haakudes ka tihedalt klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on magus, üleküpsenud ananassi ja papaia segune.

Esmamekk on raskepoolne ja mõrkjas-magus, üliküpse apelsini taoline. Keskmaitse muutub hapukamaks, meenutades nüüd rohkem mandariine ja klementiine, mahlane ja meeldivalt iselibisev. Lõppmaitse - ojaa, siin on mõnusat kuivana mõjuvat vaigust humalaväge, läbisegi magus-mõrkja troopilisusega. Järelmekk - uhhhhh, kui lopsakalt mahlane ja toretsevalt vaigune-troopiline, kahekordselt maitsetihe ja järgmisele lonksule mahitav.

Raskepoolse kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magus-mõrkjas-hapukas-magus-vürtsikas-mõrkjas-magus-hapuka buketiga ÜBERTASEME RÜÜBE! Suurepärane IPA, mis ühendab endas nii mõrkjamaid kui hapukamaid vaiguseid toone, kuid jättes lahkelt ruumi ka magusamale puuviljasele mahlasusele.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment