Thursday, February 11, 2021

Nonversation

Nonversation (Tanker, Eesti) pdl 0,44 l. alc 6,5 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb "IPA - New England" ja 3,81 punkti

Tootjainfo: "Style: Modern IPA
Yeast: Verdant
Hop blend: Azacca – Citra – Cascade - Simcoe
IBU 42"

Keskmist kasvu purk, sildil palju värvisuid. Kollaka varjundiga vaht täidab üle poole klaasist, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on magusakas-mõrkjas, veidi märgade loomakarvade ja villaste sokkide ning veidi rohkem apelsinikoorte järgi lõhnav. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja üsna tugevalt mõrkjas-hapukas. Keskmaitse muutub veidi magusamaks, apelsinimahla taolisemaks, aga ühtlase tõmbab sisse ka pisut vana laapjuustu taolist vängust. Lõppmaitse lisab vürtsikamat teravust, mis muudab maitsepildi säravamaks. Järelmekk - hapukas-mõrkjas, veidi kore ja puidune.

Keskmisest veidi raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-hapukas-magusakas-hapukas-vürtsikas-mõrkja buketiga Väga hea taseme rüübe. IPA'na omaette täiesti arvestatav tegelane, kuid miks on ta UT's märgitud kui NEIPA, ja mida tähendab purgi peale märgitud "modern IPA", sellest küll aru ei saa.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment