Tuesday, February 9, 2021

Burst

Burst (Mikkeller Taani). prk 0,33 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "IPA - American" ja 3,56 punkti

Tootjainfo: "Lip smacking and bursting at the seams. Burst IPA pops with a slight bubble gum aroma followed by fresh citrus and orange pith. Light to medium body finishing with a juicy grapefruit bitterness."

Väike purk, sildil nätsumulli-õnnetus :) Valge vaht täidab pool klaasist ja püsib üsna kaua. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on mahlane ja greibine-mandariinine, aga ühtlasi ka veidi seebine.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-hapukas. Keskmaitse muutub veidi magusamaks ja apelsinimahalsemaks. Lõppmaitse ilmutab mõrkjamat, pomelo ja greibi vahepealselt karget ... aga ka veidi vesist külge. Järelmekk - mõrkjas-magusakas, mahlane ja kuivapoolne.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkja buketiga HEA taseme rüübe. Noh ... paigutaks selle joogi kuhugi session NEIPA rubriiki ja noogutaks, et täitsa viisakas kraam. Ehkki Mikkellerilt ootaks midagi enamat, on antud juhul hinna ja kvaliteedi suhe siiski täiesti mõistlik
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment