Monday, February 1, 2021

Rise Up (Mango, Passion Fruit)

Rise Up (Mango, Passion Fruit) (Naparbier, Hispaania) prk 0,44 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratus: "Gose - Flavored" ja hinnang 81 punkti. Untappd ütleb: "Sour - Fruited Gose" ja 3,87 punkti

Tootjainfo: "RISE UP- A Fruit Revolution: IMP Gose (7%) Mango, Passion Fruit, Lactose
Imperial Gose's Series. The body of the beer and the intense fruit flavor are reminiscent of a smoothie, but with just enough acidity so you don't want to stop drinking it."

Keskmist kasvu purk, sildil taevassetõusjad :D Sõrmepaksune kollakas vahukiht kaob kiirelt ja jäljetult. Õlle värvus - hämuselt oranž. 

Aroom - see on ju superluks! Lubatakse mangot, passionvilja ja soola ... ja siin nad kõik ongi! Mahlaselt, värskelt ja isuäratavalt.

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja jõuliselt hapu ning magus, mahlane ja kergelt soolane, võimas ja hoogsalt teretav.

Keskmaitses muutub keha kergemaks, aga samas ka veelgi jõulisemaks. Mango ja passioonvili - oi  see on imeilus paarike, kas te ei arva? Ja sool aitab kõigil maitsetel alati nii kenasti esile tõusta, nagu pruutkleit mõrsja ilul.

Lõppmaitse. Ohhh. Nomm. Mõrkjas kuivus sobib siia mahlasesse - hapusse üldpilti nii nurjatult hästi, et paneb kuklakarvad liikuma.

Järelmekk. Magus ja mahlane. Mõrkjas ja soolakas. Hapu ja kõrisõlme mõnuga liigutav. Luksuslikult elamusterohke.

MEGA! Supergose. Imperial gose kahe imeliselt sobituva mahlase ja maitsva lisandiga. No kuulge, see väärib pjedestaalile tõstmist ja kord päevas sinnapoole lugupidavalt kummardamist. Kullakallid kohapealsed pruulmeistrid, tehke palun sellise stiili esindajaid veel ja rohkem ja uuesti!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment