Sunday, February 7, 2021

Blow Out

Blow Out (Mikkeller Taani). prk 0,33 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnang 76 punkti. Untappd ütleb "IPA - American" ja 3,63 punkti

Tootjainfo: "A refreshing and soft IPA - cloudy, golden yellow. Restrained malt character, all about the HOPS! – Peach, Melon and Passionfruit aroma, low bitterness with big citrus flavor and aroma. "

Keskmist kasvu purk, sildil Mikkelleri tunnusrahvas. Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib üsna kaua, haakudes ka kenasti klaasiseintele. Õlle värvus - õrnalt hämuselt kollane. Aroom on leeeeeeeeeeebe ja pehme nagu kevadtuul, meenutades küpseid virsikuid ... ja põõsva taga seisvat tualetti :) 

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus-mahlane. Keskmaitse - hapukas-magus, ananassi, virsiku ja litšimarjade taoline, troopiline ja mulisevalt mahlane. Lõppmaitse - magus-mõrkjas, passioonvilja ja konservprinide hõngune. Järelmekk muutub mõrkjamaks ja karastavamaks, värskustunnet süvendab korralik vürtsikas õhetus

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, magus-hapukas-magus-mõrkjas-hapukas-magus-mõrkjas-vürtsika buketiga Übertaseme rüübe. Väga mõnusalt mahlane ja troopiline jook, mis NEIPA rolli täidab ära suurepäraselt, jättes küll ühtlasi klassikalise IPA sõbrad narri olukorda.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment