Friday, September 24, 2021

Cobra

Cobra (Cobra, UK? või siis ikkagi India?) pdl 0,33 l. alc 4,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Lager - American" ja hinnang 3 punkti. Untappd ütleb: "Lager - Pale" ja 2,92 punkti.

Tootjainfo: "Brewed to an authentic Indian recipe with a modern twist for an extra smooth taste. A combination so good, it's won Cobra the title of World's most awarded beer. It's also a renowned beer award-winner because in its own unique way Cobra combines the smoothness of ale with the refreshment of lager.
IBU 17"

Vägagi efektne proofilkirjadega pudel, selgelt eristuv ja meeldejääv sildikujundus. Valge vaht täidab kolmandiku klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on kerge, magusakas, ilmselt riisi peale üles ehitatult ümar ja laagerõllelikult hapukas.

Esmamekk on kerge kehaga ja õrnalt mõrkjas. Keskmaitse - riisilik magusus ja vähene murune mõrkjus. Lõppmaitse - laagerpärmi hapukas jälg murrab and läbi magusa põhja. Järemekk - kuivapoolne, vürtsikas ja mõrkjas-hapukas.

Kerge kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga OK taseme rüübe. Funktsionaalne januõlu, otseselt halb ei ole. Surmavalt igav ja kerge, nagu iga odavõlu (eriti riisi peale ehitatuna), kuid oma niši halb esindaja pole ta kindlasti mitte.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment