Thursday, September 16, 2021

Goudenband

Goudenband (Liefmans, Belgia) pdl 0,375 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour Flemish Ale - Flanders Red / Oud Bruin" ja hinnang 97 punkti!! Untappd ütleb: "Sour - Flanders Oud Bruin" ja 3,73 punkti

Tootjainfo: "Infinitely complex in aroma and flavor with notes of maltiness and tartness throughout. An unsurpassed old brown with the richness and complexity of a vintage wine."

Väike lihtne pudel, tootjale omaselt viltune lihtsapoolne, kuid efektne silt. Vähene kollane vahukiht haihtub hetketega. Õlle värvus - kirkalt ja sädelevalt tume kirsipunane. 

Aroom - hunnitu segu üleküpsenud kirssidest, punase veini äädikast, datlitest, viigimarjadest ja ploomikompotist. Pidulik, väärikas ja sirgeselgne.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja jõuliselt magus-hapu, veinine ja ploomine. Keskmaitse - murelikompott põldmarjalikööriga, täidlane ja rikkalikult maitseküllane. Lõppmaitse - punasesõstraželee ja aprikoosi-astelpajudžemm. Järelmekk - punase veini äädikas leotatud viigimarjad ja rosinad.

MEGA. See jook on megalt hea ja lihtsalt joodav ning pidulik ja ülemeelikult maitseküllane. Mahlane ja kuiv ühekorraga, magus ja hapu ühekorraga, vein ja õlu ühekorraga.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment