Tuesday, September 7, 2021

Midlife crisis

Midlife crisis (Tanker, Eesti) prk 0,44 l. alc 5,3 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb "Stout - White" ja hinnang 3,23 punkti.

Tootjainfo: "Brewed with an OA coffee
IBU 30"

Keskmist kasvu purk, sildil kaunis daam ja kentsakas härra :) Avamine pakub väga ebameeldiva tohutu ülevahutamise elamuse. Klaasis täidab see üle poole mahust, püsides samas päris kenasti. Õlle värvus - vähese hõljumiga kuldne. Aroom on meeldivalt kohvine, selle taga mõnus, ehkki tolmune karamell.

Esmamekk on keskmisest veidi kergema kehaga ning hapukas. Keskmaitse - hapukas-magusakas, tihkelt karamelline ja veidi kohvine. Lõppmaitse - kohvikaramell, pisut marjane ja veinine. Järelmekk - magus, mesilasvaha ja kohvilikööri segune.

Keskmise kehaga, ülemäära karboniseerunud paletiga, hapukas-magus-mõrkjas-magus-hapukas-magus-mõru buketiga nii ja naa rüübe. Mõte teha heledat stouti ning anda talle kohviga stoudilik aroom on lahe. Maitsepilt isegi väga hea. Kuid see metsik ülekarbo, mis jooksutas umbes kolmandiku purgist lauale ... noh alati on võimalus, et see võib olla halb purk vms, kuid see igatahes rikub üldmulje hetkel vägagi ära
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment