Thursday, September 23, 2021

Petrus Red

Petrus Red (Brabandere, Belgia) pdl 0,33 l. alc 8,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour Flemish Ale - Flanders Red / Oud Bruin" ja hinnang 66 punkti. Untappd ütleb: "Sour - Fruited" ja hinnang 3,61 punkti.

Tootjainfo: "Petrus Aged Red is constructed from a base of Double Brown Ale. 15% Petrus Aged Pale is added to provide a dry character to the brew and give it a slight sour essence. Finally the brewer adds fresh cherries, which are evident in the rich thick head. Petrus Aged Red is a perfect blend of sweet and sour with a cherry undertone which makes this brew remarkably drinkable at 8.5% ABV.
IBU 20"

Väike lihtne pudel, sildikujundus on lihtne, kuid samas silmajääv. Punakaspruun vaht püsib mõõdukalt, jäädes ühtlase vahulinikuna klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt ja sädelevalt kirsipunane. Aroom hüüab mägedes kaikuva häälega KIIIIRRRSSSS!

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja äkitselt hapukirsine. Keskmaits - magus, karamelline, soe, kommisuhkrune, kirsine ja mahlane. Lõppmaitse - kolmekordselt kirsikorruseline, hapu ja mõrkjas kirsikivine ja veelkord kirsine. Järelmekk - ohsaaaa kirsine vägi, kirsipolgu kirsikahurite kirsikõmin.

MEGA! Mingu metsa kõik ingujad, kes sellele õllele madalaid hindeid laovad. See on üks kuradima kirsine kogupauk, millel on oma hosiannat hüüdev turunišš ja kummardajaskond. Kõigile neile, kes jauravad, et nemad õlut ei joo - vaata seda õlut nad joovad nii et kõrvad plagisevad!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment