Friday, September 17, 2021

Double Narangi IPA

Double Narangi IPA (O/O, Rootsi) prk 0,44 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnang 99 punkti!!! Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double" ja 4,07 punkti.

Tootjainfot pole leida.

Keskmist kasvu purk, pruulikojale omaselt erakordselt mittemidagiütlev sildikujundus. Valge vaht täidab 2/3 klaasist, püsides väga kaua ja haakudes väga tugevalt klaasiseintele. Õlle värvus - hämuselt tuhmkollane. 

Aroom. HUMMMMAL KÜLL! See, kallid lapsed, on HUMAL! Kurihumal. Vaigune ja torkiv humal. Pisut kamprit, pisut kõdunevaid apelsinikoori, pisut pajukoort, pisut kadakamarju.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja mõru-magusakas, veidi rohmakas ja torkiv. Keskmaitse - kanarbik, koriander, kadakas ja kuivatatud kibuvits, võimas ja väekas. Lõppmaitse - kampol, kamper, rosepipar, apelsinikooreõli, greibiseemned. Järelmekk muutub magusamaks ja mahlasemaks, rääkides midagi klementiinidest ja veriapelsinist, kaeraküpsistest ja raudrohust ning maasikamelissist.

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja sametise paletiga, mõru-magusakas-mõru-hapukas-vürtsikas-mõru-magusaka buketiga MEGATASEME rüübe. Topelt-NEIPAde mõrkjama, päris-IPAliku otsa esindaja. Humalakiiksutajatele hummalasti hästi sobiv!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment