Sunday, September 26, 2021

Horror Dance Squad

Horror Dance Squad (Anderson's, Eesti) prk 0,33 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Wheat Ale - India / Hopfenweisse" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - American" ja hinnang 3,7.

Tootjainfo: "Wheat IPA with Simcoe, Amarillo and Cascade hops. Created in collaboration with Horror Dance Squad
IBU 35"

Väike purk, pruulikoja tunnus-tilk seekord koos tantsivate luukeredega. Valge vaht täida 9/10 klaasist (kas vihje tulevasele ülekarbole?) ja püsib ülikaua. Õlle värvus hämuselt kollane. Aroom - magusakas, vürtsikas (huvitaval kombel koriandriliste nootidega) ja värskelt humalane. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse muutub hapukamaks ja taaskord koriandriselt eeterlik. Lõppmaitse - hapukas-magusakas, puuviljane ja kuivapoolne. Järelmekis on nisuõlle mõnusat pehmust koos värskelt niidetud muruse mõrkjusega.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-hapukas-magusakas-mõrkja buketiga VÄGA hea taseme rüübe. Nisu-IPA'sid pole just ülemäära sagedasti saada ning juba ainuüksi selle tõttu on ta nii proovimist väärt kui ka suhteliselt hõlpsalt turundatav.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment