Friday, June 19, 2015

Goddess Of The Spring


Goddess Of The Spring (Celt Experience, UK). pdl 0,33 l. alc 5,0 %. Ratebeeri liigimääratlus: "saison", hinnang 96 punkti. Tõsi küll, tootja kirjutab sildil "Farmhouse Strawberry Saison"

Tootjainfo: "A rich pink, strawberry, Loganberry and raspberry Farmhouse Saison. Sour mashed and Aged for weeks with fresh fruit for a crisp and dry finish. Damara, sacred goddess of vitality and growth, inspired new fruit in May."

Reljeefkirjadega väike pudel, kräbulisel sildil kevadjumalanna? :) Sõrmepaksune kollakas vahukiht on suuremulline ja kiirelt kaduv. Õlle värvus - kaunilt ja kirkalt päikeseloojangupunane. 

Aroom paneb esmalt võpatama - mõrkjas süsihappene ja kergelt skunkslik (farmhouse'ile omane) lõhn matab kõik. Maasikakompott. Aaaaa ... hallitamaläinud maasikakompott!!

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja surisevalt hapukas. Keskmaitse mõrkjas-hapukas olek mattub kõdu ja komposti aroomidesse. Lõppmaitse ... uuuuhhhhh ... see võtab Gambrinuse keele judisema ja kukla krimpsu ... sõnnikune maasikas! Järelmekk on kui maasikasiidri ja kõdunevate vetikate segu.

Keskmise kehaga, nõrgalt karboniseerunud paletiga, Hapu-magusakas-hapukas-mõrkjas-hapukuas-mõrkja buketiga Friigiõlu! Sõnnikune maasikas, hallitav maasikakompott, kompostihunnikus kasvav maasikas. Kummaline, aga ... prrrr ... köitev :) See on ilmselgelt armastuse-vihkamise kraam, kusjuures armastajaid saab olema tugevas vähemuses!
--------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment