Saturday, June 27, 2015

Mazarin Oatmeal Pale Ale


Mazarin Oatmeal Pale Ale (Omnipollo, Rootsi) pdl 0,33 l. alc 5,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "APA" ja hinnang 95 punkti.

Tootjainfo: "Mazarin is my take on a “thinker’s beer”. Rather than being big and undecipherably complex I wanted to create something that would calm a hop yearning nerve without fuddling the brain too much. In other words, a lavishly hopped ale of judicious ABV — an Extra Special Pale Ale if you will.
In fact, so extra special that it snatched a gold medal at the Stockholm Beer & Whisky Festival 2013.
Henok"

Lihtne väike pudel, sildi asemel on klaasile trükitud sulav küünal. Valge hõre vaht täidab kolmandiku klaasist, olles mõõduka püsivusega. Õlle värvus - kergelt uduselt heledam kuldne. Aroom on mõrkjas, murune ja näppude vahel puruks mudjutud pihlakamarju meenutav.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-hapukas. Keskmaitse on veidi tihkem, hapukalt mahlane ja mõrkjalt torkiv, tsituruseline ja veidi vaigune. Lõppmaitse vürtsikas mahlakus meenutab greibimahla, mida on segatud mangomehuga ja tembitud veidikese valge veiniga. Järelmeki mõrkjashapukus mõjub väga klaarilt ja värskendavalt,

Keskmise kehaga, mõrkjas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga Übertaseme rüübe, mahlane ja kirgas, suurepärane kosutaja raskem söömaaja järel.
--------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment