Wednesday, June 24, 2015

Gallery of Õllenaut


Gallery of Õllenaut (Õllenaut, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "speciality grain", hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Rye Saison"

Väike lihtne pudel, sinepikarva sildil galeriihoone? Sentimeetrine erkvalge vahukiht on hõre ja kiireltkaduv. Õlle värvus - uduselt kuldne. Aroom on hapukas, leivane ja rosinane.

Esmamekk on keskmise kehaga ja särtskalt hapukas. Keskmaitse on ... ooo ... üllatavalt banaanine, maguskas ja linnaseline. Lõppmaitse on magusakas-mõrkjas, banaani-rosina keeksi meenutav ja väga maitseküllane.  Järelmekk mõjub hapukas-mõrkjalt ja kogu suud kergelt kirvendama panevalt vürtsikalt, värskelt ja kosutavalt, üllatavalt, väääga mõnusalt kulme kergitama panev. 

Keskmise kehaga, nõrgalt karboniseerunud paletiga, hapukas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga ÜBERTASANDI RÜÜBE! Üks tõeliselt mõnus saison, mis üllatab mitmel moel. Seda sobib pakkuda ka neile, kelle jaoks saisonid jm hapukad õlled võivad esmapilgul pelutavad olla.

Õllenaut väärib kiitust üha uljamaks muutuva eksperimenteerimisjulguse eest! Konkreetne toode ei saa kindlasti masside lemmikuks, kuid maitsejahtijatele on see kohustuslik ära proovida ... ja miks mitte ka järgi teha ... see täehndab et teistmoodi teha :)
-----------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment