Thursday, June 18, 2015

K31 extra strong


K31 extra strong (Kocour, Tšehhi) pdl 0,2 l. alc 12,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "barley wine" ja hinnang 98 punkti.

Tootjainfo (google tõlke abil): "K2 peak climbed today everyone, our top-fermented special K31 few. It's "Cat" interpretation of the strongest beers brewed in the world."

Fantastiliselt eripärane piiiiikkkkk ja sale pudel, mida sulgeb pitservaha all olev kork. Sõrmepaksune valge vahukiht vajub kirmeks, kuid jääb siis püsima. Õlle värvus - kirkalt punakaspruun merevaik.

Aroom on raskepärane segu kirsinalivkast, kodusest ploomiveinist ja kübekese aniisiga tembitud rabarberikompotist. See mõjub kui soojendav pleed jahedal suveõhtul :)

Esmamekk on raskepärane ja ülllllatavalt magus, lausa siirupjas ... kuid läbi selle siirupi näksab aniisiterake ja kripeldab rumm. Keskmaitse ploomioosi on vist segatud pähklisiirupiga ja täiendatud näputäie apelsinikoorega? Lõppmaitse viigimarjapüree ja vaniljekreem mõjuvad raskepäraselt kui väärikas vanadaam, kes oma perekonna pärand-serviisi mõranenud piaalikesest pakub sulle pirniželeed portveinitarretisega. Järelmaitse kleepuv-mõrkjas metsmee taoline magus-vürtsikas luksuslik tihkus paneb silmi sulgema ja vaikselt mõmisema ... no küll ikka tehakse ebamõistlikult arusaamatult kummalisi häädusi!

Rullraske kehaga, siid-siirupja paletiga, MAGUS-mõrkjas-magus-hapukas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-magusa buketiga GENIAALNE MEGARÜÜBE! Metsmeega segatud dessertvein, tammise portveini kiiksuga luksuslikult kiiksuga küllastunud vedelik, mille puutumus õllega on täiesti juhuslik.
-------------
pilt isetehtud

2 comments:

  1. Kas seda võib Gambrinusest ka millalgi müügilt leida?

    ReplyDelete
    Replies
    1. seni pole küll teada et keegi seda plaaniks maale tuua

      Delete