Wednesday, June 3, 2015

St. Louis Premium Peche


St. Louis Premium Peche (Van Honsebrouck, Belgia) pdl 0,25 l. alc 2,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: puuvilja-lambic ja hinnang 26 punkti.

Tootjainfo: "This fruity thirst-quencher is a blend of Lambic and peach juice. With its low alcohol content and fruity, slightly sour flavour, this is beer that can please anyone.
Ingredients: water, barley malt, unmalted wheat, peach juice (30%), sugar, hops, flavors, sweeteners (steviol glycosides from stevia), antioxidant (ascorbic acid). "

Tilluke sale pudelike, virsikukarva silditaust. Sentimeetrine kollakasvalge vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt oranži helgiga kuldpruun. Aroom on magusakas, väga mahlane ja ehedalt virsikuline.

Esmamekk on magus (mitte magusakas!) ja kerge kehaga. Keskmaitse on mahlaselt hapukas-magus, meenutades pigem virsikulimonaadi kui õlut. Lõppmaitses on kergelt ka õllelikke noote tunda, kuid see mõrkjas foon on ainult hea, tõmmates esmase magususe taskaalu poole. Järelmaitse on magus-hapukas, tihkepoolne ja virsikuline ... no aha missugune veel? :)

Keskmisest kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magus-hapukas-mõrkjas-magusaka buketiga nõrguvalt mahlane ja vääääga virsikuline rüübe, mille seos õllega jääb maitse mõttes ikka väga kaudseks. Pigem ... hmm ... pigem nagu mõnus virsikukompoti vedelikku otse purgist :)
------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment