Sunday, June 14, 2015

Hoptimism


Hoptimism (Lükati, Eesti) pdl 0,33 l. alc 7,4 %vol. Liigimääratlus: IPA

Tootjainfo: "vesi, linnased, humalad, pärm" No kuulge, see pole ju üldse lahe ega informatiivne ega üldse mitte midagi. Hea et vähemalt "IBU 100+" on lisatud.

Kreemikat karva vaht täidab üle poole klaasi ja on väga püsiv. Õlle värvus - kirkalt ploomipunane. Aroom on supermeeldiv, jõuliselt puuviljane, vaigune ja nätskevõitu mustsõstrane.

Esmamekk on raskepoolne ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse ujutab keele üle virsikumehuga ja pähklipüreega, tsukaadi ja pomelopovidloga. Lõppmaitse paneb humalasõbra rahulolvalt ümisema - see vürtsikas-mõrkjas paitus keelele on raske kuid meeldiv, jõuline kuid naeratamapanev. Järelmekk mõjub kui vanaisa pai ... sihuke raskepäraselt heatahtlik, mehine ja kodune.

Raskepoolse kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kergelt õlija paletiga ÜBERTASANDI RÜÜBE! Ideaalses maitsetasakaalus oivaline topelt-IPA, mis on piisavalt jõuline et humalafriike rahuldada, kuid samas suhteliselt sume, et ka õrnkeelekesi mitte päris eemale peletada. Pakkuda koos mehise portsu grillribidega.
------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment