Thursday, February 23, 2017

Cloud Computing


Cloud Computing (Tanker, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: „Wheat Ale“ ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Belgian IPA
IBU 40"

Väike lihtne pudel, sildil sinine pilv. Sentimeetrine valge vaht pole küll kuigi püsiv, kuid jätab tiheda vahujälje klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt tumekollane.

Aroom on mõnusalt mitmekihine. Alguses tunned vaid leebet biskviitjat magusust, vähese mõrkja kõrvaltooniga. Seejärel hakkab aga ... eriti kui häääästi vaikselt sisse hingata ... esile tulema meeldiv hapukas banaanisus. Aja möödudes muutub banaan järjest suuremaks, täites sõõrmed ja ja kopsud, muutes toa su ümber banaanipäikeseliseks ja rõõmsaks.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas. Keskmaitses tuleb natukese esile banaani ja kuivatatud õunu, selle kõrval veidi kastemärjalt värskelt niidetud muru. Lõppmaitses kosub banaan kopsakams, saades külge ka vähese belgiapärase vürtsikuse. Järelmaitses pöörab banaan sinu poole oma mõrkjama koore sisekülje, püsides pikalt ja kargelt su keelepäral.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsikas-mõrkja buketiga Übertaseme mitmekihine rüübe! IPA'le omane mõrkjus - kirjas. Nisu banaanisus - olemas. Belgia vürtsikus - siin mis siin. Ja samas pole ta üldse "tüüpiline" belgia IPA, kuigi belgia õllemaastikul pole IPA üldse tüüpiline tegelane.
---------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment