Sunday, February 19, 2017

Titan IPA


Titan IPA (Saturni, Eesti) pd 0,33 l. alc 5,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinne pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Pastöriseerimata ja filtreerimata pudelis järelkääritatud õlu. Peale loksutamist lasta seista oüstises asendis. Õlu on IPAle isoloomuliku mõruduse, tugeva humalaaroomi ning pisut kosmilise mekiga.
Titan on saturni suurim kuu. Titanil on tihe atmosfäär ning on peale maa teadaolevalt ainus tarvakeha päikesesüsteemis, millel on vedelas olekus ainet järvede ja meredena.
IBU 63"

Väike lihtne pudel, sildil Saturni rõngas. Valge vaht täidab pool klaasi ja on keskmise püsivusega. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on alguses kirbelt mõrkjas, tärpentinine ja vaigune. Kui on kannatust veidi oodata, siis hiljem tuleb esmase kraapivuse alt välja juba meeldivam puuviljane toon.

Esmamekk on keskmise kehaga ja torkivalt mõrkjas. Keskmaitse on karmilt ja koredalt mõrkjas, tärpentini ja nitrolaki taoline. Lõppmaitses piilub korraks välja kuivatatud virsikute magusus, kuid mattub kohe uuesti rämedavõitu kirbe-vänge kasetõrva alla. Järelmekk on hapukas ja kratsivalt mõru.

Ei hakka kokkuvõtet kirjutama, sest selle õllega on midagi valesti. Loodame et tegu on esimese vasikaga ja edaspidi läheb tegijatel paremini.
------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment