Thursday, February 9, 2017

Suitsuporter 43

Suitsuporter 43 (Kolk, Eesti) pdl 0,33 l. alc 7,4%. Liigimääratlust pole mõtet korrata

Tootjainfot pole

Väike lihtne pudel, tehniline sildike. Pruunakas-hall sõrmepaksune vahukiht püsib kaua. Õlle värvus - tuhmilt tume-sünkjaspunane. Aroomis domineerib turbasuits ... ehkki ta ei pane nina kibrutama, on see siiski jõuline ja mõnusalt klaar ühekorraga.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magusakas, kerge suitsuse noodiga. Keskmaitses tuleb suits esmaplaanile, meenutades suitsust läbiimbunud riideid, mida peale kevadist aiakoristust ja risupõletust seljast kisud enne duši alla minekut. Lõppmaitse on magusakas-mõrkjas, väikese hapuka taustaga, klaar ja selge nagu seesama kevadpäev, mida täitis okstetassimine ja leheriisumine. Järelmaitses võimenduvad kõik maitsed ootamatult mitmekordseks, magusakas-hapukas tihkus omandab korraga lausa odraveinilikud mõõtmed ... kuigi seda ei saa siin klaasis kuidagi olla!

Keskmisest suts raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-magusakas-hapuka buketiga ÜBERtasandi rüübe! Märkimisväärselt heaks on muutunud selle koja toodang peale veesüsteemi kordasaamist ... see kraam väärib kindlasti turuletoomist!
-------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment