Monday, May 21, 2018

Ero Chica Chica


Ero Chica Chica (Tanker / Brewcats, Eesti / Soome) pdl 0,33 l. alc 5,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: „IPA“ ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Juicy Pale Ale with pineapple"

Väike lihtne pudel, sildil flamingo. Sentimeetrine hõre valge vahukiht kaob väga kiirelt. Õlle värvus - kirkalt ja kahkjalt kollane. Aroomis kappab ehedaim ananass sulle juba poole toa peale vastu, lähenedes saadab teda ka mõnus murune mõrkjus.

Esmamekk on kergepoolse kehaga, kihisev ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse alustab virsikuga, kuid jõuab siis päris kiirelt ananassisele noodile. Lõppmaitses avatakse ananassikonservi purk ja kallatakse klaasi selle vedelik, ananass omas mahlas ... millele on huvitaval kombel ka mangone noot man. Järelmekk on magusakas ja mahlane.

Kergepoolse kehaga, üsna tugevalt karboniseerunud paletiga, kuigi see mull ei moodusta vahtu. magusakas-mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkja buketiga Hea taseme rüüpeke. Kerge ja mahlane, ananass on tugevaim lõhnas, maitses kaob veidi muude puuviljade ja humalate vahele ära. Kes iganes ta RB's IPA'ks märkis, tegi karuteene, sest kui keegi läheb seda jooki IPAna tarbima, siis ta pettub. "Juicy pale ale" nagu sildil kirjas on aga jummmalast õige määratlus.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment