Saturday, August 24, 2013

Lost & Found Ale

Lost & Found Ale (The Lost Abbey). Ale brewed with raisins. pdl 0,66 l. alc 8 %. Liigimääratlus: dubbel. 97 ratebeeris ja 88 beeradvocate järgi!

Tootjainfo: "Malts- Two Row, Wheat, Medium and Dark English Crystal, Special B and Chocolate Malt.
Hops- German Magnum and German Tettnang
Yeast- Proprietary Belgian Ale Strain
Adjunts- Dextrose and Chef Vince’s Raisin Puree."

Suur veinilik pudel traatsulguri ja veinikorgiga. Kloostrimotiividel kenake tumedates toonides silt. Kreemikas vaht moodustab kolme sõrme paksuse kihi, mis kleebib end tublisti klaasiseintele. Õlle värvus - tuhm punakaspruun. Aroom mõjub lihtsalt hurmavalt, rosinaid jagub siia kohe süle ja seljaga, lisaks sellele veel papaia ja üleküpsenud melon.

Esmamekk on keskmise tihkusega ja puuviljaselt magus. Kesmaitse ... ohhh ... see paneb tõesti ümisema mõnust! Loomulikult lebab selles kuhilaga kuldseid sultansuuri rosinaid, lisaks kuivatatud papaialaaste ja suus-sulavaid pool-läbipaistvaid datleid, supermahlaseid suveõunu ja tsipake vürtse. Lõppmekk .... mmmmm ... taevake kui hea ... rummis leotatud rosinad koos kaneelikoogikestega, kardemon ja veidi koriandrit, kreegid ja viigimarjad. Järelmekk laotab laia rahuloluvaiba üle su keele ja meele, pannes tugitoolis tahapoole naalduma ja omaette õndsalt naeratades tühjusse vahtima.

---------
pilt siit

No comments:

Post a Comment