Monday, November 1, 2021

Follow Me Into The Dark

Follow Me Into The Dark (Beerbliotek, Rootsi) prk 0,33 l. alc 5,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Porter" ja hinnnag pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Porter - American" ja hinnang 3,48

Tootjainfo: "A calm settles over the forest at night. But in the shadows something calls. Beckoning. Go off exploring, into the dark.
This opaque black low ABV Porter delivers taste hints of coffee, leather, tobacco and bittersweet chocolate with an added layer of nuts, spice and fennel stalks in the aroma. With a low to medium carbonation and a slick mouthfeel, very easy to drink with just the right amount of complexity in the flavours.
IBU 40"

Väike purk, sildil on pimedusse uppuv mets ... vist? :) Pruunakas-kollane vaht täidab pool klaasist ja püsib mõõdukalt, haakudes aga tihkelt klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt tume punakaspruun. Aroom - linnastamata ja röstitud odra spetsiifiline vängevõitu, magusakas ja mõneti suitsune hõng. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapukas-röstine. Keskmaitse - magusakas, veidi kõrbenud, magus ja jällegi - kes on kordagi üritanud ise otra röstida, teab seda lõhna ja maitset une pealt. Lõppmaitse - vängelt magus-hapu, karamelline ja barbarissine, veidikese tubakase servaga. Järelmekk - suitsuselt hapu, magus-mõru, intensiivne ja tiba kõrbenud.

Keskmisest sutikese raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, hapukas-mõrkjas-magusakas-mõrkjas-magus--hapu-mõru-magusakas-vürtsika buketiga Ülevõllikas. Lahjapoolse porteri kohta on siin maitseid nagu mõnes kangest kolakast võiks oodata ... veidi tasakaalust väljas, kuid vähemalt ei jäta ükskõikseks
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment