Wednesday, November 10, 2021

Mūļāps

Mūļāps (Malduguns, Läti) pdl 0,5 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double IPA", hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "IPA - Imperial / Double" ja hinnang 3,86

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Fresh hop juice in the form of beer with a rich aroma and pleasant warmth of alcohol. For seasonal pleasure. Very fresh stuffed."

Keskmist kasvu pudel, sildil ... uuuu ... eeee ... narkojoove? Valge vaht täidab pool klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt tumekollane. 

Aroom on vaigune ... ja vaigune. Selliselt vaiksel, kuid jõulisel moel vaigune

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja jämedalt mõrkjas-magus. Keskmaitse muutub hapukamaks, puidusemaks ja kuivemaks. Lõppmaitse - karamelline, marjane, pohlane ja pihlakane. Järelmekk - soe, magus ja vaigune, hapu ja ahjuõunane. Päääääris lõpus lööb suuõõne õhetama alkoholisoe jäme vürtsikas kuma.

Raskepoolse kehaga, vähekarboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magus-hapukas-mõru-magus-hapukas-mõru-vürtsika buketiga Väga hea taseme rüübe. Topelt-IPA'd on tavaliselt vau-efektiga joogid, see ei ole. Ta on lihtsalt hea, kange, arusaadavalt DIPA selle sõnas lihtsas ja tõhusas-talupoeglikus võtmes
----
pilt isetehtud


No comments:

Post a Comment