Sunday, November 28, 2021

Grapefruit Mead

Grapefruit Mead (Steppe & Wind Meadery, Venemaa) pdl 0,33 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri ligimääratlus: "Mead - Melomel / Fruited" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Mead - Melomel" ja hinnang 4,12 punkti.

Tootjainfo: "Рабочим названием этого мида было Badass Fruit Nanny. Никаких винных эфиров, сложных вкусов и дубовых танинов. Липовый мёд и горы грейпфрута. Всё, чтобы соответствовать топовым в России сортам;) Будем надеяться, что мода на пьяные соки скоро закончится, а пока мы тоже будем в тренде. "

Väike lihtne pudel, sildil nõrguvad verigreibid. Vahtu sisuliselt ei teki ja see väheegi kaob hetkega. Joogi värvus - mudruselt porgandikarva. 

Aroom - oooooo see on ju intensiivne segu veriapelsinist ja greibist ja meest! Pergamot ja männivaik ja tilgake kasetõrvakest sinna juurde. Vänge, mõnus ja ahvatlev. 

Esmamekk. Vau. VVAAAUUU kui intensiivne! Mõru-magus kuubis! Maitsekorrutis!

Keskmaitse. OIKURAT. See on sõgedalt intensiivne. JABURALT maitsetihe. Veriapelsin, kõigeehedam mandariin, nektariin ja misveelsiin :)

Lõppmaitse. Apelsinikoore tõmmis mandariinimahlas! 

Järelmekk. RÄNK-ÜLEMEELIKULT ÜLEVÕLLINE maitselahmakas

GIGANTOMAANLIKULT EBATURVALISELT SUURUSHULLUSLIKULT maitseröögatus. Kõikide tsitruste vanaema vedelal kujul! Seda võiks anda lusikahaaval tervenevatele haigetele, süstimaks neisse elurõõmu ja -janu ja tegutsemistahet.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment