Friday, November 5, 2021

Cold Room Hop Rub

Cold Room Hop Rub (Põhjala / To Ol, Eesti / Taani) prk 0,44 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double New England / Hazy" ja 3,81 punkti

Tootjainfo: "A hazy double IPA brewed with oat malt, and hopped with Idaho Gem, Sabro, Azacca, and Azzacca Lupomaxx
IBU 40"

Keskmist kasvu purk, sildil kollased kummikindad. Kollakas vaht täidab üle poole klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - hämuselt kollane. 

Aroom - värske, murune, vaigune, mahlane, naadine, õuna-kõrvitsa-mehune.

Esmamekk on keskmise kehaga ja üsna tagasihoidlikult mõru-magus. Keskmaitse muutb intensiivsemaks, hapukamaks, vaiguse servaga ja virsikumehune. Lõppmaitse - hapukas-magus, kõrvitsa, sõstrate, tikrite ja poolküpse valge klaari täpikestega. 

Järelmekk - vaaaaaata seee alles loob särama! Magus-mõrkjas, naadine, mahlane, pehmelt vürtsikas, mehune ja väga lainetavalt iseloksuv ja -libisev :)

Keskmisest õrnalt raskema kehaga, vähekarboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõru-magusa-hapukas-magusa-mõrkjas-vürtsika-mõrkja buketiga Übertaseme rüübe. NEIPA'de mahlasema otsa lustakalt kergelt joodav esindaja
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment