Tootjainfo: "suits" nohnüüdsiis ... kustotsast see on "lihtne" mõdu, kui seda mett on ennem suitsutatud? Ja pealegi - kas mee suitsutamise käigus see mitte ei karamelliseeru? Ja siis peaks see jook kandma teist stiilimääratlust?
Väike kääniskaelaga pudel, pruulikoja tunnussilt. Vahtu sisuliselt ei teki. Joogi värvus - kirkalt kuldne. Aroom - suits lehvib päris kaugele, koos magus-hapu põhjaga moodustab see päris mõnusa segu.
Väike kääniskaelaga pudel, pruulikoja tunnussilt. Vahtu sisuliselt ei teki. Joogi värvus - kirkalt kuldne. Aroom - suits lehvib päris kaugele, koos magus-hapu põhjaga moodustab see päris mõnusa segu.
Esmamekk on väga kerge kehaga ja hapukas ning suitsune. Keskmaitse - kuiv, magus-hapukas ja suitsuse fooniga. Lõppmaitses suitsune element tugevneb ja muudab maitsepildi mõrkjamaks. Järelmekk - kuiv ja hapu, tikrine ja õunane ... ainult et mõlemaid on ennem suitsuahjus hoitud.
Väga kerge kehaga, väga kuiva paletiga, hapukas-suitsuse-magusakas-suitsune-mõrkjas-hapu-suitsuse buketiga Mõõdukas Friigikas. Nii kerge keha kohta ei tohikski suitsu rohkem olla, kuid nii kolm-neli kraadi kõrgema kanguse puhul tahaks proovida sama idee veelgi suitsusemat versiooni
---
pilt isetehtud
No comments:
Post a Comment