Saturday, November 6, 2021

Švīka

Švīka (Malduguns, Läti) pdl 0,5 l. alc 5,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pilsener / Pils / Pilsner", hinnang 37 punkti. Untappd ütleb "Pilsner - Other" ja hinnang 3,4

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "The lightest beer in Malduguns history. A laurel to which dry healing gives extra freshness" Te ei taha teada, mida guugeltõlge ütleb selle õlle nime kohta :) Tõsi küll, teadjad tõlgivad seda kui "hooletu kriips" :)

Keskmist kasvu pudel, sildil miski kõverik. Erkvalge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt helekollane. Aroom ... noh lihtne laager, hapukas-magus ja lihtne.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-hapukas. Keskmaitse - leivane, hapukas ja magusapoolne. Lõppmaitse muutub mõrkjamaks ja kuivemaks. Järelmekk on magusakas-mõrkjas ja pikkamööda vürtsikaks muutuv.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkjas-vürtsika buketiga Hea taseme rüübe. Jah tõepoolest ta vastab tšehhi pilsnerite standarditele, kuid teda nüüd kuidagi eriti esile tuua pole kah põhjust
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment