Wednesday, November 3, 2021

Eichbaum Red Beer

Eichbaum Red Beer (Eichbaum, Saksamaa) prk 0,5 l. alc 5,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Amber Lager - International / Vienna" ja hinnang 10 punkti. Untappd ütleb: "Lager - Red" ja 2,97 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke abil): "Reddish in color, with a powerful head. Full-bodied in taste, with a malty aroma note and elegantly decaying bitterness."

Keskmist kasvu purk, sildikujunduses õllevaadid ja -kann. Kollakas vaht täidab kolmandiku klaasist ja püsib üsna kenasti. Õlle värvus - kirkalt vasekarva. Aroom on sisuliselt olematu, veidi vaid hapukas-karamelline.

Esmamekk on keskimse kehaga ja õrnalt hapukas-mõrkjas. Keskmaitse muutub kuivemaks, rauamaitseliseks, karamelliseks. Lõppmaitse - röstine, kuivanud maasikate ja pohlade tooniga. Järelmekk on juba täitsa meeldivalt ja stiilikohaset hapukas-mõrkjas, karamelline ja pihlakane ... ning u 5 sekundi pärast saabub ka asjakohane vürtsikas sära.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapukas-mõrkjas-hapukas-magusakas-vürtsika buketiga OK taseme rüübe. Kui jätta kõrvale harukordselt tühi lõhnapilt, siis täidab see jook punase laagri miinimum-nõuded täiesti ära.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment