Friday, November 19, 2021

Roulette Hop Series: Eclipse

Roulette Hop Series: Eclipse (Pühaste, Eesti) prk 0,33 l. alc 6,9 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "IPA - New England / Hazy" ja hinnang 4,01.

Toojainfo: "Hop Roulette is a series showcasing new and experimental hop varieties. Eclipse is the second Roulette series beer starring 50% Eclipse hops from Australia and 50% Mosaic hops."

Väike purk, sildil seeria tunnus-revolvritrummel, seekord punakaspruunil taustal. Kollane vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib üsna korralikult. Õlle värvus - mehuselt kollane. 

Aroom - kaikuvalt, kõlkuvalt ja kolksuvalt värske, nagu aknaluugid laperdamas värskes noores tormis, humalases vaigutormis. 

Esmamekk - keskmise kehaga ja mõrkjas, üsna tuhm võrreldes ülivõrdelise lõhnaga. Keskmaitse hakkab värvuma magusamaks ja vaigusemaks, korjates maitsetuure üles nagu võppuv ralliauto stardis. Lõppmaitse - hapukas-mahlane, meretuuline ja jahedalt karge, meenutades mõnusaimat tormist jalutuskäiku mererannas. Järelmekk - imevähese humalahammustusega, mahlane ja lustakas, kuid veidi vesisepoolne ... noh ja seda napakamalt kergemini joodav!

Keskmise ja muutliku kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-mõru-hapukas-mõru-magusa-hapukas-vürtsikas-hapukas-mõru buketiga ÜBERTASEME rüübe. ÜLIMALT värske humalaplahvatus, ÜLIMALT kergelt joodav ... kuid nii paradoksaalselt kui see ka ei kõla, pole kuigi meeldejääv. Sest noh, ta on lihtsalt kuramuse värske ja nauditav NEIPA, kuid ilma mingi veidruseta, mis ta mällu kinni konksutaks.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment