Sunday, October 31, 2021

Game of Thrones Night King

Game of Thrones Night King (Mikkeller Taani). prk 0,473 l. alc 8,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "IPA - Imperial / Double New England / Hazy" ja 3,78 punkti

Tootjainfo: "New-England Style Double India Pale Ale Brewed w/ Hallertau Blanc, Citra & Galaxy Hops"

Keskmist kasvu purk, sildil filmist tuntud külm lõust. Kollane vaht täidab üle poole klaasist ja püsib vägagi kaua, haakudes mõneti ka klaasiseintele. Õlle värvus - tuhmilt oranž. Aroom - magus, täidlane, virsikukompott, apelsinipovodlo, greibimahl.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja mõrkjas-magus. Keskmaitse muutub toekamaks ja jõulisemaks, rauarohkemaks, karmimaks, hapukas-mõrkjaks. Lõppmaitse on mõru, vaskne, kadakane, vaigune, kore ja kuiv. Järelmekk - rohmakas, karm, mõru ja vürtsika õhetusega, metalne ja krobeline.

Raske kehaga, vähekarboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusa-mõru-hapukas-mõru-magusakas-vürtsikas-mõrkjas-hapuka buketiga ÜBERtaseme rüübe. Rohmakas, tahumatu, metalne, west-coasterite seeriasse paigutuv topelt-IPA, noh umbes selline rohmakas tüüp nagu sildsit oletakski.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment