Toojainfo: "Rum barrel aged Imperial Stout brewed with coconut."
Väike lihtne pudel, hõbesilt ja vahakael loovad kõrged ootused. Sentimeetrine must (!) vahukiht pole kuigi püsiv.
Aroom. PARADIIS šokohoolikutele. Raskelt, ei ultraraskelt šokolaadine. Niiiii šokolaadine, et see mõjub soolaselt, hemoglobiiniselt, lihalikult, vohavalt, lohmakalt ja kolm-korrust-täitvalt.
Esmamekk. Matsaki. Sellise helga kukub keeleots šokolaadibetooni sisse ja tardub sinna, hoolimata vähesest alkoholisest kribelusest.
Keskmaitse. Röögatu. USKUMATU! Soolane šokolaad on alati olnud see parim. Ja see siin, mu kullad kaasklaasilsed, on šokolaadimuuseumi peamine eksponaat saalis nimega "soolašokolaad" - üks võimendab teist ja kokku saab terve saalitäie ahhetavaid turiste, kes üritavad tulutult lõhna pildistada
Lõppmaitse. Seljakarvad tõusevad lugupidavas vibratsioonis turri, edastades signaali: "hoidke kõik ennast siit eemale, see KÕIK kuulub mulle ja ma kavatsen talv otsa selle kookosešokolaadi arvelt elada ilma koopast lahkumata!"
Järelmekk. HULLUMUULNE. HELLAMEELNE. Rõhuvalt raske, lämmatavalt magus ja samas ülihurmavalt superluxmeelitavalt kärbsepaberina tõmbavalt ligitõmbav.
INTERGALAKTILISELT KOSMOGOONILINE! Absoluutselt fenomenaalne. Soolane luksus-bounty. Sigaduslikult meelitav.
---
pilt isetehtud
No comments:
Post a Comment