Friday, October 29, 2021

Stranger Than Chocolate & Coconut

Stranger Than Chocolate & Coconut (Collective Arts, Kanada) prk 0,473 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Porter - Flavored" ja hinnang 90 punkti. Untappd ütleb: "Porter - American" ja 3,76 punkti

Tootjainfo: "The decadent chocolate character of our Stranger Than Fiction Porter is turned up to 11 in this limited release brew with an infusion of sweet cacao! We then paired it with loads of toasted coconut, giving it a whole new level of flavour and creaminess."

Keskmist kasvu purk, sildil miskine ime-elajas. Pruun vaht täidab üle poole klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - kirka, kuid vähese punaka helgiga must. 

Aroom ... joooopppenpuhhh! MIDA veidrust! See on ÜLI-ÜLI-ÜLI-intensiivne! Lihalik, juustune, vänge, šokolaadine, veidi lagritsane. JÕHKRALT VÕIMAS! Kookos on siin ka, jah, kuid see on ... see on juustukookos! Vohh!

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapukas. Keskmaitse - jällegi vana, väärikas, kaua laagerdunud juust ... norra pruun karamell-juust? 

Lõppmaitse - kookos-karamell. Võikaramell. Bešamell. Balalaika. Brutaalne prae-banaan. No ma ei teaaaaa, misasi see on, aga see on VÕIMAS

Järelmekk. Lappenranta Lapik Lutsukivi! See on midagi ogarat. Kaua laagerdunud, vääääga kaua laagerdunud juustukaramell kookosega???

VÄNGE, BRUTAALNE, EBAREAALSELT vildaka ja kütkestava lõhnapildiga ning sellest vaid viis senti allapoole jääva maitseväärastusega FRIIGIKAS.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment